Каши.

Додано: 8 травня 2020
Предмет: Трудове навчання, 7 клас
Тест виконано: 486 разів
10 запитань
Запитання 1

Крупи це -

варіанти відповідей

зернова культура

штучна культура

подрібнене зерно

Запитання 2

За технологією виготовлення рисової крупи поділяють на

варіанти відповідей

ядриця, проділ

шліфовані, подрібнені, неподрібнені

шліфовані

плющені

Запитання 3

Ячна крупа - це

варіанти відповідей

ядро зерна ячменю

ядро зерна жита

ядро кукурудзи

Запитання 4

Приваром називають

варіанти відповідей

клейстерізацію крохмалю

збільшення у масі круп

консистенцію каш

спосіб приготування

Запитання 5

Скількі є способів варіння рисової каші?

варіанти відповідей

1

2

3

4

Запитання 6

Крупи засипають у

варіанти відповідей

теплу воду

киплячу підсолену воду

холодну воду

киплячу солодку воду

Запитання 7

Розсипчасті каші перемішують

варіанти відповідей

кухарською ложкою

кухарською виделкою

дерев′яною кописткою

ножем

Запитання 8

У в′язкій каші зерна

варіанти відповідей

розварені

зварені

частково розварені

Запитання 9

Вихід рідких каш з 1 кг круп становить

варіанти відповідей

5-6 кг

2-3 кг

4-5 кг

7 кг

Запитання 10

До складу каш входять білки, вуглеводи ....

варіанти відповідей

вітаміни

ферменти

родзинки

різні речовини

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест