Особливу популярність мала козацька уха готувалася на ...
Основний компонент соломахи -
Напій пов'язаний з медом та запашними травами
На яке свято готують шулики?
Готували з пророщеного (окільцьованого) ячменю, який висушували, підсмажували й варили, як кашу, (як і путря, кваша, тобто страви з використанням солоду) мали солодкуватий смак і вважалися ласощами.
Куліш - козацька каша, обов'язковим компонентом якоє ї
Оберіть правильне твердження про галушки
Капуста засипана, капуста з пшоном — друга за значенням після борщу рідка овочева страва. Квашену капусту дрібно сікли, заливали окропом і варили з картоплею, морквою та пшоном. У готовий клали засмажену на салі цибулю і ще раз проварювали.
Про карасів в сметані згадує ще ...
Терюхи, кремзлики - це
ЮНЕСКО визнав борщ українським
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома