Які основні складові успішного обслуговування бенкету-фуршету десерту кейтеринговою компанією?
Оберіть коефіцієнт норми розрахунку тарілок закусочних який застосовують для розрахунку бенкету-фуршету?
Вкажіть норму безалкогольного напою в зимовий період який розраховують на одну людину при проведенні бенкету?
Яка повинна бути довжина загального фуршетного столу?
Вкажіть норму безалкогольного напою в літній період який розраховують на одну людину на бенкеті-фуршеті?
Яка загальноприйнята норма споживання вина на бенкеті-фуршеті на одну людину?
Вкажіть кількість офіціантів при обслуговуванні бенкету-фуршету на 50 гостей?
Яку кількість сервантів потрібно залишити в залі для обслуговування бенкету-фуршету на 100 гостей?
Який відсоток запасу для столової білизни потрібно передбачити офіціанту для організації бенкету?
Дії менеджера кейтерингової компанії перед початком обслуговування бенкету?
Скільки часу відводиться на прихід персоналу та переодягання в спецодяг?
Яка норма довжини столу на одного гостя при організації бенкету-фуршету?
Яка норма довжини столу на одного гостя при організації бенкету за столом з частковим обслуговуванням офіціантів?
Як забезпечити безперервне обслуговування гостей пiд час бенкету-фуршету?
Яка повинна бути довжина скатертини на торці столу?
Який столовий набір слід використати для споживання рибної холодної закуски?
Указати правильний варіант розміщення фужера для води при попередньому сервуванні столу?
Указати правильне визначення процесу фламбування?
Яку кількість гостей повинні обслуговувати два офіціанти на бенкеті з повним обслуговуванням офіціантами?
З кого починають процес обслуговування на офіційних бенкетах?
Який спосіб подавання страв використовують на бенкетах із повним обслуговуванням офіціантами?
Як подають кріплені (міцні) вина?
Кейтеринг - це
За повнотою наданих послуг розрізняють такі види кейтерингового обслуговування
За кейтерингового обслуговування ЗРГ здійснює виробничий процес:
Гарячі страви до місця проведення заходу доставляють так
Готову продукцію доставляють до початку бенкету за такий час:
Основними є такі кейтерингові послуги
На вартість замовлення кейтерингової компанії впливають такі чинники:
Предмети матеріально-технічного забезпечення кейтерингової компанії зберігаються в таких приміщеннях:
За кейтерингового обслуговування бенкету-фуршету кількість гостей на одного офіціанта така:
За кейтерингового обслуговування бенкету за столом з повним обслуговуванням кількість гостей на одного офіціанта така:
Мінімальна чисельність штату служби кейтерингу така:
Кількість страв на столах при підготовці бенкету-фуршету контролює такий працівник
Кількість напоїв на столах при підготовці бенкету-фуршету контролюють такиі працівники
консультант по сортам сигар, їх правильному розкурюванню і поєднанню з напоями - це...
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома