КНД-3.4.1 Приготування млинчиків

Додано: 3 лютого 2021
Предмет: Трудове навчання, 11 клас
Тест виконано: 267 разів
11 запитань
Запитання 1

Яку рідину використовують для млинцевого тіста?

варіанти відповідей

молоко, яйця

сметана, яйця

кефір, яйця

Запитання 2

Що є розпушувачем в млинцевому тісті?

варіанти відповідей

Сода

Яйця

Амоній

Запитання 3

Млинчики випікають до світло-коричневого кольору

варіанти відповідей

з двох сторін

з однієї сторони

всі відповіді правильні

Запитання 4

Пиріжки з млинчиків перед смаженям панірують у

варіанти відповідей

молоко, яйця

яйця і сухарі

яйця, сметана

Запитання 5

Для приготування пирога з млинчиків використовують начинку

варіанти відповідей

сирну

мясну

яблучну

Запитання 6

Млинчики з повидлом формують у вигляді

варіанти відповідей

трикутника

квадрата

рулетиком

Запитання 7

Для млинчиків з сиром використовують сир жирністю

варіанти відповідей

2%

18%

9%

Запитання 8

Яка причина, якщо напівфабрикат товстий і не пропечений

варіанти відповідей

Густе тісто

Велика температура випікання

Борошно всипали занадто швидко

Запитання 9

Для приготування пирога млинчики викладають у

варіанти відповідей

3-4 шари

5-6 шарів

12 шарів

Запитання 10

Млинчики "Креп Сюзет" готують використовуючи:

варіанти відповідей

Гранат

Апельсин

Яблуко з корицею

Запитання 11

Для випікання великої кількості млинчиків використовують:

варіанти відповідей

Фритюрницю

Велику промислову сковороду

Жаровню Шпаківського

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест