1.Яку будову мають мікроскопічні гриби й бактерії?
2.Що спільного між мікроскопічними грибами і бактеріями?
З. Про який гриб іде мова?
Він отруйний?
Ці гриби можна сушити,
можна смажити, солити.
найсмачніший гриб у світі,
назву його знають діти?
4.Яка роль грибів і бактерій на Землі?
5.Кажуть: « Хліб - усьому голова»?
А чи можна спекти хліб без мікроскопічних грибів- дріжджів?
6.Для чого ще потрібні певні мікроби?
7.Шо зупинеться без корисних грибів і бактерій?
8. Визнач корисні бактерії
9. Відгадайте загадку.
Де їдять немитим овоч.
Там живіт болить, озноб,
А всьому виною -…
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома