Кондитерські товари

Додано: 29 березня 2022
Предмет:
Тест виконано: 111 разів
15 запитань
Запитання 1

При виробництві яких цукеркових мас використовують обсмажені горіхи?

варіанти відповідей

молочних

пралінових

помадних

шоколадних

Запитання 2

Цукерки, які виготовляють з цукру, патоки, молока, вершкового масла з додаванням смакових і ароматичних речовин шляхом уварювання:

варіанти відповідей

молочні

помадні

типу праліне

кремові

Запитання 3

Цукерки мають пінну структуру, зумовлену застосуванням збитих яєчних білків. Залежно від консистенції бувають легкі і важкі:

варіанти відповідей

кремові

фруктово-желейні

збивні

марципанові

Запитання 4

Які цукерки відносяться до Пралінових?

варіанти відповідей

Пташине молоко

Вечірній Київ

Ромашка

Канафетто

Запитання 5

Печиво, яке виробляють із високопластичного тіста, відрізняються пористістю, набухаємістю, складним малюнком та високою хрупкістю:

варіанти відповідей

затяжне

цукрове

здобне

крекер

Запитання 6

Печиво з пшеничного борошна вищого гатунку з додаванням цукру (до 40%), жирів (до 25%), поверхня може бути покрита шоколадною глазур'ю, посипана горіхами або цукровою пудрою:

варіанти відповідей

цукрове

затяжне

здобне

галети

Запитання 7

Продукт, який виговляється з цукру, обсмажених горіхів або насіння і збитої з піноутворювальною речовиною карамельної маси:

варіанти відповідей

казинаки

рахат-лукум

мармелад

карамель

Запитання 8

Кондитерський виріб, отриманий збиванням фруктово-ягідного пюре з цукром і яєчним білком, з наступним додаванням у цю суміш з наступним додаванням драглеутворювачів:

варіанти відповідей

мармелад

халва

рахат-лукум

зефір

Запитання 9

За зовнішнім оформленням карамель ділять на:

варіанти відповідей

льодяникову з начинками, молочну

тверду,м'яку та напівтверду

загорнуту та відкриту

вітамінізовану, лікувальну і для широкого вживання

Запитання 10

Печиво "День і ніч:

варіанти відповідей

цукрове

затяжне

здобне

листкове

Запитання 11

Цукерки "Ромашка" за видом цукеркової маси:

варіанти відповідей

помадні

шоколадні

пралінові

молочні

Запитання 12

Який корпус мають цукерки "Корівка"?

варіанти відповідей

фруктово-желейний

молочний

кремовий

комбінований

Запитання 13

Шоколад під час виробництва якого, у вакуумі виникає розширення бульбашок повітря і утворюється пориста структура:

варіанти відповідей

чорний

пористий (повітряний)

молочний

десертний

Запитання 14

Харчовий продукт, який виготовляється з сухого молока, масла,какао, цукрової пудри та тертого какао:

варіанти відповідей

чорний шоколад

молочний шоколад

десертний шоколад

білий шоколад

Запитання 15

Шоколад, який виготовляють з масла какао, цукру, сухого молока та ваніліну без додавання какао-порошку:

варіанти відповідей

десертний

чорний

молочний

білий

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест