При виробництві яких цукеркових мас використовують обсмажені горіхи?
Цукерки, які виготовляють з цукру, патоки, молока, вершкового масла з додаванням смакових і ароматичних речовин шляхом уварювання:
Цукерки мають пінну структуру, зумовлену застосуванням збитих яєчних білків. Залежно від консистенції бувають легкі і важкі:
Які цукерки відносяться до Пралінових?
Печиво, яке виробляють із високопластичного тіста, відрізняються пористістю, набухаємістю, складним малюнком та високою хрупкістю:
Печиво з пшеничного борошна вищого гатунку з додаванням цукру (до 40%), жирів (до 25%), поверхня може бути покрита шоколадною глазур'ю, посипана горіхами або цукровою пудрою:
Продукт, який виговляється з цукру, обсмажених горіхів або насіння і збитої з піноутворювальною речовиною карамельної маси:
Кондитерський виріб, отриманий збиванням фруктово-ягідного пюре з цукром і яєчним білком, з наступним додаванням у цю суміш з наступним додаванням драглеутворювачів:
За зовнішнім оформленням карамель ділять на:
Печиво "День і ніч:
Цукерки "Ромашка" за видом цукеркової маси:
Який корпус мають цукерки "Корівка"?
Шоколад під час виробництва якого, у вакуумі виникає розширення бульбашок повітря і утворюється пориста структура:
Харчовий продукт, який виготовляється з сухого молока, масла,какао, цукрової пудри та тертого какао:
Шоколад, який виготовляють з масла какао, цукру, сухого молока та ваніліну без додавання какао-порошку:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома