Плід дерева какао:
Какао-порошок обробляють лугом для:
Какао-масло одержують:
Одержують уварюванням фруктового пюре, цукру, патоки з додоаванням жалюючих речовин ( агару і пектину) або без них, якщо плодово-ягідна сировина містить достатню кількість пектину:
Мармелад шаровий випускають:
Одержують уварюванням цукру з водним розчином пектину або агару з додаванням органічних кислот, харчових барвників і ароматичних речовин:
Варення – це:
Зберігати мармелад слід при:
Зефір відносять до одного з видів:
Продукт з цілих або нарізаних плодів і ягід зварених в цукровому сиропі до одержання желеподібної консистенції, плоди від сиропу не відділяються:
Продукт одержаний з плодово-ягідного пюре увареного з цукром:
Виготовляють у вигляді маленьких фігурок різних обрисів, суміші не менше як 5 забарвлень, аромат підбирають відповідно до кольору:
Карамель Золотий вулик, Бджілка відноситься до карамельних виробів з:
До карамелі з прохолоджуючими ( масляно-цукровими) начинками відносять:
До карамелі з фруктово-ягідними і фруктовими начинками відносяться:
Цукерки Весна, Пілот, Буревісник відносяться:
З суміші плавленого цукру, подрібнених ядер горіхів готують:
Старанно розтираючи необсмажені ядра горіхів або абрикосових кісточок і змішуючи розтерту масу з цукровою пудрою готують:
До карамелі з шоколадно-горіховими начинками відносяться:
До цукерок з корпусами на основі праліне, що являють собою тонкоподрібнену суміш смажених ядер горіхів, насіння олійних культур, з цукром відносяться цукерки:
Випікають з розсипчастого нееластичного тіста, поверхня світло-коричневого кольору з чітким малюнком (Чайне, Наша марка, Дорожне, Садко) печиво:
Печиво затяжне характеризується:
Пряники, які мають більш виражений аромат, темний колір і довше не черствіють так як їх готують з додаванням меду ( Медові, Дорожні, Молодіжні )
відносяться до:
Кондитерський виріб шарово-волокнистої структури, складається з тонких волокон збитої з піноутворювачами карамельної маси і розтертих смажених олійних культур
Зварені у цукровому або цукрово-патоковому сиропі фрукти, ягоди, овочі або їх частинки, з додаванням для деяких харчових кислот, підсушені, обсипані цукром-піском і глазуровані - це:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома