Кондитерські вироби

Додано: 25 вересня 2022
Предмет: Трудове навчання, 7 клас
Тест виконано: 46 разів
6 запитань
Запитання 1

Кондитерські вироби — це

варіанти відповідей

висококалорійні та легкі у засвоюванні харчові продукти із великим вмістом цукру, чи фруктози, що вживаються завдяки приємному смаку та запаху.

висококалорійні  харчові продукти із великим вмістом білків, що вживаються завдяки приємному смаку та запаху.

Запитання 2

Кондитерські вироби — це

варіанти відповідей

Джем,вафлі, цукерки, желе, мармелад, грильяж,зефір, крем, торт, морозиво, шоколад, печиво, халва, профітролі.

Печеня, бургер, канапе, шашлики, лазанья, омлет, фрикаделі, голубці, каші, печінковий торт.

Запитання 3

Маркетингові дослідження -- це

варіанти відповідей

дослідження супупмаркетів, мінімаркетів, гіпермаркетів

дослідження ринку

Запитання 4

Головна мета маркетингових досліджень -

варіанти відповідей

достатня визначеність і запобігання ризику при прийнятті комерційних рішень

дослідити продукцію в маркеті

Запитання 5

Для приготування 1 порції бісквіту потрібно:

Яйця-4 шт;

Борошно-100 г;

Цукор-150 г;

Ванільний цукор15 г.

Розрахуйте кількість продуктів для апиготування 1,5порцій бісквіту.

варіанти відповідей

Яйця-8 шт;

Борошно-200 г;

Цукор-350 г;

Ванільний цукор-30 г.

Яйця-6 шт;

Борошно-150 г;

Цукор-300 г;

Ванільний цукор-(22-23) г.

Запитання 6

Для приготування крему забороняється використовувати

варіанти відповідей

яйця, які впали на підлогу

яйця, які мають тріщини

яйця водоплаваючих птахів

яйця , що мають нижче ніж другу категорію

свіжі яйця

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест