Кондитерські вироби поділяють на...
Основними складовими цих виробів є цукор, пектин, желатин, агар-агар та інші рослинні або животні компоненти. До них належать карамель, драже, мармелад, пастильні вироби, ірис, козинак, халва, східні солодощі, цукерки без вмісту какао, желе та інші. І це...
Основними складовими цих виробів є борошно, цукор, яйця, масло, молоко, шоколад, горіхи та інші інгредієнти. Це випічка, приготована на основі борошна, які містять печиво, бісквіти, рулети, мафіни, круасани, сушки, торти, тістечка, вафлі, чізкейки та інші. І це...
Вироби, які містять шоколад як основний інгредієнт, до яких належать такі продукти, як шоколадні цукерки, торти, печиво, батончики, горішки та інші.І це...
Висококалорійні та легкі у засвоюванні харчові продукти із великим вмістом цукру, чи фруктози, що вживаються завдяки приємному смаку та запаху мають назву..
Зацукровані фрукти або нарізані кірки апельсинів, кавунів, динь і т.д. мають назву...
Кондитерський виріб з розтертих бобів какао з додаванням інших інгредієнтів має назву...
Споживання кондитерських виробів у надмірно великих кількостях може призвести до...
Що із нижчепереліченого є кондитерським кремом зі збитих з цукром яєчних білків.
Перші цукерки з'явилися у...
Для приготування цукерок "Корівка" не використовується...
Скільки часу після розлиття у форми цукерки "Корівка" мають бути у холодильнику?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома