Кондитерські вироби

Додано: 16 лютого
Предмет: Технології, 7 клас
9 запитань
Запитання 1

Кондитерські вироби поділяються на

варіанти відповідей

Цукрові, борошняні, молочні

Карамель, цукерки, тістечка, кекси, мармелад  

Борошняні, цукрові

Запитання 2

У чому полягає особливість кондитерських виробів

варіанти відповідей

У їх високій харчовій цінності

У біологічно-активних речовинах

Запитання 3

Для чого необхідно просіювати борошно?

варіанти відповідей

для видалення сторонніх залишків

для збагачення борошна повітрям, для видалення сторонніх залишків

для збільшення об’єму борошна

для більшого дозрівання борошна

Запитання 4

Які вироби відносять до борошняних? (оберіть декілька варіантів)

варіанти відповідей

Печиво, пряники, вафлі

Галети, торти та тістечка

Карамель

Кекси, рулети та ромові баби

Шоколад та какао-порошок

Запитання 5

Кондитерські вироби — це

варіанти відповідей

Печеня, бургер, канапе, шашлики, лазанья, омлет, фрикаделі, голубці, каші, печінковий торт.

Джем, вафлі, цукерки, желе, мармелад, грильяж, зефір, крем, торт, морозиво, шоколад, печиво, халва, профітролі.

Запитання 6

При систематичному споживанні кондитерських виробів зазвичай виникають такі проблеми:

варіанти відповідей

карієс, надмірна вага,

проблемна шкіра, залежність від вживання кондитерських виробів.

Проблем немає

Запитання 7

Борошно - це:

варіанти відповідей

порошкоподібний продукт розмелювання зернових

порошкоподібний продукт розмелювання картоплі

порошкоподібний продукт розмелювання крупи

порошкоподібний продукт, білого кольору отриманий з буряка

Запитання 8

При приготуванні млинців, тісто наливають на ....

варіанти відповідей

холодну сковорідку.

гарячу сковорідку.

Запитання 9

По густині тісто для млинців роблять:

варіанти відповідей

густим, щоб відлипало від рук.

по густині як сметана.

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест