1. Який відсоток продукту використовують для отримання середнього зразку продукту від загальної кількості?
Методи складання середнього зразку і зразку для лабораторного аналізу регламентовані:
З чого починають взяття середнього зразку для лабораторного аналізу?
При списанні вилучених напівфабрикатів складають акт в:
Хто здійснює контроль якості напівфабрикатів :
За якими показниками проводять визначення якості сировини?
Якість яких показників можна визначити за допомогою органолептичного контролю?
За допомогою яких показників проводять органолептичний аналіз якості напівфабрикатів:
Що робити, якщо сировина викликає сумнів в доброякісності?
Яка мета проведення органолептичної оцінки сировини?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома