Контрольна робота "Лічба, вимірювання і числа"

Додано: 13 жовтня 2022
Предмет: Математика, 5 клас
Тест виконано: 27 разів
7 запитань
Запитання 1

На лісопереробному заводі машина за 1 хв відпилює від колоди шматок завдовжки 2 м. За скільки хвилин на такі шматки буде розпиляно колоду завдовжки 16 м?

варіанти відповідей

За 4 хв.

За 6 хв.

За 7 хв.

За 8 хв.

Запитання 2

На лісопереробному заводі машина за 1 хв відпилює від колоди шматок завдовжки 2 м. Знайдіть довжину колоди, якщо на її розпилювання машина витратила 6 хв.

варіанти відповідей

6 м.

10 м.

12 м.

14 м.

Запитання 3

На координатному промені від початку відліку - точки О спочатку відклали відрізок ОС завдовжки 10 од., а потім - відрізок СD завдовжки 4 од. Знайдіть координату точки А - середини відрізка ОС.

варіанти відповідей

3

4

5

6

Запитання 4

На координатному промені від початку відліку - точки О спочатку відклали відрізок ОС завдовжки 10 од., а потім - відрізок СD завдовжки 4 од. Знайдіть координату точки D.

варіанти відповідей

4

6

12

14

Запитання 5

У понеділок, середу і п'ятницю Катруся відвідує музичну школу, де заняття тривають по 45 хв, а у вівторок, четвер і суботу - басейн, де тренування проходить одну годину. Скільки всього часу витрачає Катруся на заняття в музичній школі та тренування в басейні за тиждень?

варіанти відповідей

5 год 5 хв

5 год 15 хв

6 год 5 хв

6 год 15 хв

Запитання 6

У понеділок, середу і п'ятницю Катруся відвідує музичну школу, де заняття тривають по 45 хв, а у вівторок, четвер і суботу - басейн, де тренування проходить одну годину. На одному з тижнів хворіла два дні поспіль. Скільки часу вона витратила на заняття в музичній школі та тренування в басейні за цей тиждень?

варіанти відповідей

1 год 45 хв

3 год 45 хв

3 год 30 хв

3 год 15 хв

Запитання 7

У понеділок, середу і п'ятницю Катруся відвілує музичну школу, де заняття тривають по 45 хв, а у вівторок, четвер і суботу - басейн, де тренування проходить одну годину. Скільки часу витратила Катруся на заняття в музичній школі та тренування в басейні за тиждень, якщо хворіла три дні поспіль?

варіанти відповідей

2 год 30 хв

2 год 45 хв

2 год 35 хв

Не можна визначити

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест