Що таке енергоефективність?
Який посуд є найкращим для енергоефективного приготування їжі?
Що є основним джерелом втрат енергії під час приготування їжі на плиті?
Чому важливо зменшувати кількість води під час варіння макаронів?
Що таке екологічний слід?
Який метод приготування їжі допомагає зберегти найбільше поживних речовин?
Що означає термін "вторинна переробка"?
Чому важливо правильно утилізувати харчові відходи?
Що слід зробити з використаними оліями після приготування їжі?
Які з наступних дій допоможуть зменшити енергоспоживання під час приготування їжі?
Які з наведених методів є екологічно безпечними для утилізації відходів?
Які з наведених матеріалів можна компостувати?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома