Де відбувається перетворення енергії подразників у нервові імпульси?
Рецептори смаку належать до
Центральним відділом аналізатора є
Здатність сенсорних систем звикати до інтенсивності впливу подразника - це
Провідний відділ смакового аналізатора преставлений нервом
Прозора передня частина білкової оболонки, що пропускає і заломлює промені світла та захищає око від пошкоджень, - це
Місце найкращого бачення в органі зорової сенсорної системи:
Чорний пігмент сітківки, що поглинає світло і перешкоджає відбиттю й розсіюванню променів, має назву
Частина внутрішнього вуха з отолітовими апаратами на внутрішній поверхні має назву
Помутніння кришталика
Канал, що з"єднує барабанну порожнину з носоглоткою
Яке зображення виникає на сітківці ока? (декілька варіантів відповіді)
Сприйняття смаку зумовлене
Ноцицептори - це
За допомогою якої сенсорної системи людина сприймає найбільший % інформації?
Кожна сенсорна система має 3 відділи
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома