Осетрові риби розморожують так:
Стерлядь для використання цілою підготовляють так:
Для варіння порціонні шматочки з пластованої риби нарізують так:
Для припускання порціонні шматочки з пластованої риби нарізують так:
Для смаження основним способом можна використовувати:
Для смаження у фритюрі нарізані шматочки панірують так:
До складу натуральної січеної маси із риби входять:
Напівфабрикат «Ковбаски рибні українські» панірують так:
Судака фарширують так:
Коропа для фарширування порціонними шматочками треба нарізати:
Щоб зняти плівку з кальмарів треба:
Варено-морожені мідії розморожують так:
Для приготування напівфабрикатів з риби для варіння можна використовувати:
Якщо при паніруванні напівфабрикатів із натуральної січеної рибної маси паніровка потрапила всередину, то:
Для напівфабрикату «Риба в тісті» рибу треба розібрати на:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома