В якій частині зерна міститься багато крохмалю, білків:
Перлову крупу отримують із:
Яку крупу ділять на марки М, Т, МТ:
Ріжки відносяться до:
До бобових відносяться:
Назвати крупи, які перед варінням обшпарюють окропом:
Сіль і цукор при варінні каш кладуть у казан так:
Назвати кашу, яку можна зварити зливним способом:
Щоб готова манна каша була однорідною, треба робити так:
Готові каші зберігають так:
Бобові треба варити так:
Тривалість варіння гороху така:
При приготуванні макаронних виробів (МВ) зливним способом потрібно зробити так:
Страви з макаронних виробів реалізують так:
Рис містить велику кількість крохмалю
Пшоно виробляють двох сортів: вищого і першого
Перлову крупу дістають із пшениці
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома