В них насінини містяться безпосередньо в м'якоті або на її поверхні....
Мандарини, апельсини, лимони, грейпфрути - це ......
До справжніх ягід належать ......
Суниці, полуниці - це ________________ ягоди.
Вони мають мають дерев'янисту шкаралупу та їстівне ядро.
Їх сушать, готують компоти, варення, соки, маринади.
Температура подачі гарячих солодких страв......
Ароматичними і смаковими речовинами солодких страв є .....
Їх сушать, маринують, мочать, готують з них варення, джеми, повидла.
Її шкірочки слід використовувати для ароматизації узварів, киселів, сиропів.
Вони бувають таких сортів: угорки й ренклод.
Їх поділяють на столові, сушильні і консервні сорти.
Їх поділяють на групу бігаро та групу гіні.....
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома