Яке співвідношення желюючої речовини та води для приготування желе?
При приготуванні желе з свіжих плодів або ягід використовують:
Що таке мус?
Що таке самбук?
Що таке крем?
Який термін зберігання желе?
Для приготування самбуку використовують .......
Скільки желатину необхідно для приготування 1 кг самбуку?
Для приготування якої солодкої страви желе нарізують кубиками?
Яку солодку страву можна готувти з додаванням манної крупи?
При приготуванні киселів скільки частин перевареної охолодженої води (охолодженого сиропу) беруть на 1 частину крохмалю?
60-80 г крохмалю використовують для приготування 1 кг киселю ....
Для попередження утворення плівки на киселях середньої густини.......
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома