РН 12 (2)

Додано: 5 червня 2022
Предмет:
Тест виконано: 10 разів
13 запитань
Запитання 1

Яке співвідношення желюючої речовини та води для приготування желе?

варіанти відповідей

1:1

1:2

1:4

1:8

Запитання 2

При приготуванні желе з свіжих плодів або ягід використовують:

варіанти відповідей

відвар

сік

готують пюре

використовують в натуральному вигляді

Запитання 3

Що таке мус?

варіанти відповідей

збите желе

збите молочне желе

желе з додаванням яєчних білків

желе зі збитих вершків чи сметани

Запитання 4

Що таке самбук?

варіанти відповідей

збите желе

збите молочне желе

желе з додаванням збитих білків

жельована страва з додаванням збитих вершків чи сметани

Запитання 5

Що таке крем?

варіанти відповідей

збите желе

збите молочне желе

желе з додаванням яєчних білків

жельована страва, приготовлена зі збитих вершків або сметани

Запитання 6

Який термін зберігання желе?

варіанти відповідей

6 годин

12 годин

24 години

48 годин

Запитання 7

Для приготування самбуку використовують .......

варіанти відповідей

яблука та груші

яблука та сливи

яблука, сливи та груші

яблука, сливи та абрикоси

Запитання 8

Скільки желатину необхідно для приготування 1 кг самбуку?

варіанти відповідей

10 г

15 г

50 г

100 г

Запитання 9

Для приготування якої солодкої страви желе нарізують кубиками?

варіанти відповідей

желе з плодів або ягід свіжих

желе з молоком

желе з сиру

желе багатошарове

желе мозаїка

Запитання 10

Яку солодку страву можна готувти з додаванням манної крупи?

варіанти відповідей

мус

самбук

желе з сиру

Запитання 11

При приготуванні киселів скільки частин перевареної охолодженої води (охолодженого сиропу) беруть на 1 частину крохмалю?

варіанти відповідей

1 частин

2 частини

3 частини

4 частини

5 частин

Запитання 12

60-80 г крохмалю використовують для приготування 1 кг киселю ....

варіанти відповідей

густого

середньої густини

напіврідкого

рідкого

Запитання 13

Для попередження утворення плівки на киселях середньої густини.......

варіанти відповідей

поверхню посипають цукром

поверхню посипають цукровою пудрою

поверхню поливають медом

поверхню посипають крохмалем

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест