Критерієм готовності смаженого м’яса є......
Щоб надати блискучого зовнішнього вигляду, гарного смаку, більшої соковитості і кращого аромату, під час приготування м’ясних страв ресторанної кухні використовують ......
Для приготування буженини використовують.....
Щоб надати м’ясу смаженому великим шматком більшої соковитості, поліпшити його аромат і смак, використовують .....
М’ясні страви, смажені великими шматками, зберігають.....
М’ясні страви, смажені порційними шматками, зберігають.....
З якого виду м'яса страви мають бути повністю просмаженими?
З якого виду м'яса страви можуть бути добре, слабко- або середньо просмаженими?
Біфштекс натуральний з кров'ю смажать....
Яку страву із смаженого м’яса порційними шматками подають на крутоні?
Якщо при надавлюванні виділяється сік коричнево-сіруватого кольору, то якої ступені просмажування страву маємо?
Користуючись рецептурою для м'яса шпигованого (рецептура 587 ЗР), визначіть кількість порцій стрви з 1,5 кг свинини.
Розрахуйте масу каші для приготування грудинки фаршированої (рец.545 ЗР), якщо в наявності 1,5 кг м'яса.
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома