Кулінарія

Додано: 30 березня 2020
Предмет: Трудове навчання, 11 клас
Тест виконано: 79 разів
5 запитань
Запитання 1

Для гарніру картопля фрі нарізується

варіанти відповідей

соломка

брусочки

кружальця

часточки

Запитання 2

Жовтий, червоний, помаранчевий колір овочів обумовлений наявністю:

варіанти відповідей

каротину

хлорофілу

бетаніну

Запитання 3

Зазначте фактори залежності форми нарізки овочів:

варіанти відповідей

розмір овочів

основний продукт

подальша теплова обробка

Запитання 4

Для борщу Українського капусту нарізають:

варіанти відповідей

шашками

соломкою

брусочками

Запитання 5

Перед початком роботи кухар повинен:

варіанти відповідей

вдягти спецодяг

вимити руки

всі відповіді вірні

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест