кулінарія

Додано: 27 березня 2022
Предмет: Трудове навчання, 5 клас
Тест виконано: 28 разів
12 запитань
Запитання 1

Заправні перші страви це

варіанти відповідей

густий суп, приготований з протертих овочів , круп, м'яса, птиці або риби

суп, який готують зі свіжих або сушених плодів і ягід

страви, які готують на бульйонах, відварах або воді, заправляють пасерованими овочами

суп, в якому нарівні з водою як рідку основу використовують молоко

Запитання 2

Пюреобразні супи це

варіанти відповідей

страви, які готують на бульйонах, відварах або воді, заправляють пасерованими овочами

густий суп, приготований з протертих овочів , круп, м'яса, птиці або риби

суп який готують зі свіжих або сушених плодів і ягід

суп, в якому нарівні з водою як рідку основу використовують молоко

Запитання 3

Солодкі перші страви це

варіанти відповідей

страви, які готують на бульйонах, відварах або воді, заправляють пасерованими овочами

густий суп, приготований з протертих овочів , круп, м'яса, птиці або риби

суп який готують зі свіжих або сушених плодів і ягід

суп, в якому нарівні з водою як рідку основу використовують молоко

Запитання 4

Холодні перші страви це

варіанти відповідей

супи, які готують без теплової обробки з овочів та інших продуктів

супи готують зі свіжих або сушених плодів і ягід

густий суп, приготований з протертих овочів , круп, м'яса, птиці або риби

страви, які готують на бульйонах, відварах або воді, заправляють пасерованими овочами

Запитання 5

Манна крупа робиться з

варіанти відповідей

гречка

ячмінь

пшениця

овес

Запитання 6

Перлова крупа робиться з

варіанти відповідей

проса

овса

ячміньо

пшениця

Запитання 7

За консистенцією каші діляться на

варіанти відповідей

рідкі

розсипчасті

в'язкі;

всі відповіді вірні

Запитання 8

Їжа, яка подається перед основними стравами

варіанти відповідей

десерти

перші страви

другі страви

закуски

Запитання 9

вид холодної закуски яка являє собою скибочку хліба або булки, на яку покладені додаткові харчові продукти це

варіанти відповідей

салати

бутерброди

холодні страви

нарізка

Запитання 10

Маленькі бутерброди які готують різної форми

варіанти відповідей

канапе

тарталетки

закриті бутерброди

відкриті бутерброди

Запитання 11

загальна назва для хлібобулочних та кондитерских виробів

варіанти відповідей

торти

печиво

випічка

хліб

Запитання 12

продукт харчування з драглистою консистенцією, яку забезпечують гелеутворюючі властивості добавки — желатину, пектину, агару чи альгінату натрію

варіанти відповідей

шоколад

цукерки

морозиво

желе

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест