Кулінарія - це ...
Крупи, які мають обмежений термін зберігання через прогоркання олій, що містяться в зерні?
Із якої злакової культури отримують крупу пшоно?
Як перекладаєтся слово " бутерброд" :
Який бутерброд знаходится на фото?
Пастеризоване молоко - це молоко яке нагрівають протягом декількох секунд до температури...
Вершкове масло - це...
Під час варіння овочі занурюють:
Чому в картопляне пюре не додають холодне молоко?
Страви і гарніри з овочів важливо вживати, тому що...
3. Теплова обробка сприяє:
1. Який із вітамінів руйнується під час теплової обробки овочів?
До біологічних розпушувачів належать:
Компонент борошна, який надає тісту пружності і еластичності, називається:
Опарний спосіб приготування тіста застосовують для виробів:
Для чого, перед використанням борошно просіюють через спеціальні просіювачі або вручну?
Для яких виробів готують рідке тісто?
Які з макаронних виробів належать до трубчастих:
Які з макаронних виробів належать до стрічкоподібних:
Які з макаронних виробів належать до ниткоподібних:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома