Кулінарія 6 кл

Додано: 24 травня 2022
Предмет: Трудове навчання, 6 клас
Тест виконано: 104 рази
8 запитань
Запитання 1

До первиної обробки овочів відносять:

варіанти відповідей

сортування

варіння

миття

чищення

Запитання 2

Виберіть вірні твердження, що стосуються приготування салатів:

варіанти відповідей

салати заправляють безпосередньо перед подачею до столу

оцет - найкраща запрпавка для салату

форма нарізання продуктів залежить від виду продукту і конкретного салату

Запитання 3

Продукти треба нарізати:

варіанти відповідей

на столі

в руках

на обробній дошці

Запитання 4

Чому обчищену картоплю не бажано довго тримати у воді?

варіанти відповідей

вона стане некрасивою

вона втратить крохмаль і буде погано варитися

вона розвариться під час варіння

Запитання 5

Для чого підсолюють воду під час варіння яєць?

варіанти відповідей

щоб яйця були солоні

щоб швидше зварилися

щоб уникнути витікання білка, якщо яйце трісне

Запитання 6

Скільки часу треба варити яйця, що вони були зварені "рідко"?

варіанти відповідей

2,5-3 хв

4-5 хв

8-10 хв

Запитання 7

Скільки часу треба варити яйця, щоб вони були зварені "в мішечок"?

варіанти відповідей

2,5-3 хв

4-5 хв

8-10 хв

Запитання 8

Скільки часу треба варити яйця, щоб вони були зварені "круто"?

варіанти відповідей

2,5-3 хв

4-5 хв

8-10 хв

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест