Назвіть олію, яка в структурі світового виробництва займає перше місце
Продукцією молочної прмисловості є
(декілько правельних відповідей)
Кетчупи, соуси, джеми, варення, желе, соки - це продуція:
Жовтий, червоний, помаранчевий колір овочів обумовлений наявністю:
Для борщу Українського капусту нарізають:
Перед початком роботи кухар повинен:
Для гарніру картопля фрі нарізується
Перелік продуктів та норма їх витрати під час приготування страв, а також вказівки до способу приготування називається...
З якого м'яса готують котлети "По-Київськи"?
Що найгостріше в перчику ЧИЛІ?
Що потрібно зробити,щоб зняти шкірку з помідора?
Який з сирів з пліснявою?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома