Кулінарія або чим я харчуюсь!

Додано: 13 квітня 2020
Предмет: Трудове навчання, 7 клас
Тест виконано: 246 разів
12 запитань
Запитання 1

Назвіть олію, яка в структурі світового виробництва займає перше місце

варіанти відповідей

соняшникова

пальмова

оливкова

ріпакова

Запитання 2

Продукцією молочної прмисловості є

(декілько правельних відповідей)

варіанти відповідей

сири

кетчуп

сметана

йогурти

пиво

масло

цукерки

Запитання 3

Кетчупи, соуси, джеми, варення, желе, соки - це продуція:

варіанти відповідей

кондитерської промисловості

плодоовочевої промисловості

пивоварної промисловості

олійно-жирової промисловості

Запитання 4

Жовтий, червоний, помаранчевий колір овочів обумовлений наявністю:

варіанти відповідей

каротину

хлорофілу

бетаніну

Запитання 5

Для борщу Українського капусту нарізають:

варіанти відповідей

шашками

соломкою

брусочками

Запитання 6

Перед початком роботи кухар повинен:

варіанти відповідей

вдягти спецодяг

вимити руки

всі відповіді вірні

Запитання 7

Для гарніру картопля фрі нарізується

варіанти відповідей

соломка

брусочки

кружальця

часточки

Запитання 8

Перелік продуктів та норма їх витрати під час приготування страв, а також вказівки до способу приготування називається...

варіанти відповідей

Рецептом



Норма



Перелік 

Запитання 9

З якого м'яса готують котлети "По-Київськи"?

варіанти відповідей

телятина

кенгурятина

курятина

Запитання 10

Що найгостріше в перчику ЧИЛІ?

варіанти відповідей

шкірка

стебло

насіння

Запитання 11

Що потрібно зробити,щоб зняти шкірку з помідора?

варіанти відповідей

заморозити

опустити в кип'яток

опустити в льодяну воду

Запитання 12

Який з сирів з пліснявою?

варіанти відповідей

фета

рокфор

моцарела

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест