Які види борошна ви знаєте?
Що є первинною обробкою борошна?
У чому полягає поживна цінність макаронних виробів?
Які види макаронних виробів вам відомі?
У яку воду закладають макаронні вироби?
Яким є співвідношення кількості води й макаронних виробів для варіння?
Якими способами варять макарони?
Чи можна макаронні вироби після варіння залишати у воді?
Які крупи для приготування каш ви знаєте?
Які ти знаєш способи первинної обробки круп?
Яка консистенція каш вам відома?
Які страви з крупів є обрядовими?
Яке співвідношення крупів і рідини при приготуванні каш різної консистенції?
Яким посудом краще користуватися під час приготування каші?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома