Кулінарна характеристика гарячих страв з яєць

Додано: 12 квітня 2021
Предмет: Трудове навчання, 6 клас
Тест виконано: 39 разів
10 запитань
Запитання 1

Страви зяєць за способом теплової обробки ділять на :

варіанти відповідей

Варені,смажені та запечені

Запечені, в мішочок ,омлет

Варені,смажені, в смятку

Запитання 2

Визначення якості яєць проводять за допомогою приладу ...

варіанти відповідей

Телескоп

Овоскоп

Мікроскоп

Запитання 3

Як перевірити якість яєць ,якщо немає овоскопа?

варіанти відповідей

Покрутити

Занурити у розчин солоної води (свіже- залишається на дні,тухле піднімається на верх)

Оглянути на наявність тріщин та пошкоджень

Запитання 4

Що собою представляє меланж?

варіанти відповідей

Засушене яйце

Заморожене яйце

Яєчний розчин

Запитання 5

Що собою представляє яєчний порошок?

варіанти відповідей

Заморожене яйце

Засушені та розтерті яйця

Розчин яєчний

Запитання 6

При варіння яєць для чого у воду додають сіль?

варіанти відповідей

Для того щоб покращити смак

Щоб під час варіння яйце не витікало

Щоб краще чистилося

Запитання 7

Для чого варені яйця після того як зварили занурюють у холодну воду?

варіанти відповідей

Щоб ще раз помити

Щоб краще чистилися

Щоб охололи

Запитання 8

Для того щоб приготувати рідкі яйця їх треба варити :

варіанти відповідей

2-3 хв.з моменту закіпання

5-7 хв.з моменту закіпання

10 хв. з моменту закіпання

Запитання 9

Щоб приготувати яйця зварені в мішочок їх треба варити:

варіанти відповідей

2-3 хв. з моменту закіпання

4-5 хв. з моменту закіпання

10 хв. з моменту закіпання

Запитання 10

Як класифікують смажені яєчні страви?

варіанти відповідей

Яєчня смажена натуральна,яєчня з гарніром,омлет

Яєчня смажена, яйця в мішочок,омлет

Омлет з начинкою,пашот,яєчня натуральна

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест