До борщу українського окремо подають:
Обов’язковою складовою частиною розсольників є:
Термін зберігання юшок становить:
До вареної капусти подають:
Стручки квасолі солять:
Зварені овочі мають консистенцію:
Зварену картоплю зберігають на марміті не більше:
Картоплю, нарізану соломкою і смажену у фритюрі, називають:
При подаванні порційну сковороду із запеченими овочами ставлять:
Овочі, запечені під соусом, мають на поверхні:
Морську рибу з різким специфічним запахом варять:
Страви з риби найкраще поєднуються за смаком:
До страв з нежирної риби подають:
Подають рибу смажену порційними шматочками:
Варена свинина добре поєднується із:
Печеню по-домашньому заправляють:
Смажена печінка має на розрізі колір:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома