Культура харчування.Приготування страв з яєць.

Додано: 13 травня 2020
Предмет: Трудове навчання, 5 клас
Тест виконано: 83 рази
8 запитань
Запитання 1

Можу я його розбити,

Можу на обіцд зварити,

Курка нам його знесе

Що це діти?Це........?

варіанти відповідей

Яйце

Картопя

Вишня

Запитання 2

Якому продукту харчування не поступаються яйця за своїми поживними властивостями ?

варіанти відповідей

Рибі

М'ясу

Хлібу

Запитання 3

Яка найбіцльш цінна частина яйця?

варіанти відповідей

Білок

Жовток

Шкарлупа

Запитання 4

За допомогою якої редини можно визначити якцість яєць у домашніх умовах?

варіанти відповідей

Молока

Сиропу

Соляному розчину

Запитання 5

Яке буде положення яйця у склянці з соляним розчином , якщо яйце свіже?

варіанти відповідей

На поверхні

Посередині склянки

На дні

Запитання 6

Круті яйця будуть готові через ......

варіанти відповідей

3 хв.

8-10 хв.

5 хв.

Запитання 7

Які самостійні страви готують із яєць?

варіанти відповідей

Яєчня

Запіканка

Омлет

Бутерброд

Варені яйця

Запитання 8

Омлет готують із суміші яєць, солі та:

варіанти відповідей

Кефіру

Молока або вершків

Олії

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест