Культура споживання їжі

Додано: 30 березня 2020
Предмет: Трудове навчання, 5 клас
Тест виконано: 27 разів
8 запитань
Запитання 1

Столовий посуд - це

варіанти відповідей

посуд для приготування їжі

посуд для збереження їжі

посуд,що слугує для подавання та споживання страв

Запитання 2

До столового посуду індивідуального призначення належать:

варіанти відповідей

кастрюлі, кришки, друшляки

вази, блюда,маслянки

тарілки, ложки,виделки

Запитання 3

Сервірування столу - це

варіанти відповідей

маленьке свято

підготовка й оформлення його до споживання їжі

гарно розписаний посуд

Запитання 4

Під час сервірування столу ножі і ложки розташовують:

варіанти відповідей

зліва тарілки

попереду тарілки

праворуч тарілки

Запитання 5

Що дає людям знання етикету за столом?

варіанти відповідей

приємно споживати їжу

весело проводити час с друзями

справити приємне враження і не потрапити в незручне становище

Запитання 6

Як правильно дістати страву на столі

варіанти відповідей

попросити сусіда, або офіціанта подати вам те,що потрібно

встати і підти взяти потрібну страву

піднятися і дотягнутися до бажаної страви

Запитання 7

Етикет дозволяє їсти руками хліб?

варіанти відповідей

ні

так

так, але з виделкою

Запитання 8

Ви знаєте,що їдять ножем і виделкою. В якій руці тримають виделку?

варіанти відповідей

в лівій

в правій

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест