Культура споживання їжі. Етикет за столом

Додано: 26 грудня 2020
Предмет: Трудове навчання, 5 клас
Тест виконано: 1 раз
11 запитань
Запитання 1

Який характер мало виробництво і споживання їжі з кінця 19 - початку 20 століття в Україні?

варіанти відповідей

традиційний

новий

не знаю

Запитання 2

Прийняття їжі у певні визначені години у певній кількості це?

варіанти відповідей

Режим харчування

Правила харчування

Способи харчування

Щоденне харчування

Запитання 3

На які групи поділяються їжа за походженням?

варіанти відповідей

Рослинна, мінеральна, тваринна

Рослинна, тваринна, рибна

Рослинна, тваринна, корисна

Рослинна,тваринна

Запитання 4

Як називається тарілка на яку кладуть хліб ?

варіанти відповідей

Пиріжкова

Закусочна

Підставна

Столова

Запитання 5

Як називається наука про харчування?

варіанти відповідей

Технологія

Кулінарія

Ергономіка

Маркетинг

Запитання 6

Як називається документ. в якому записують перелік та види страв до споживання?

варіанти відповідей

Ескіз

Набір

Меню

Варіант

Запитання 7

Що є джерелом енергіі, яку людина витрачає постійно, навіть у стані спокою та у стані сну?

варіанти відповідей

Вода

Їжа

Фрукти

Салати

Запитання 8

Як називається спеціально обладнане приміщення для приготування їжі?

варіанти відповідей

Кафетерій

Кухня

Кафе

Запитання 9

Як називається посуд, призначений для подачі готових страв?

варіанти відповідей

Індивідуальний

Столовий

Кухонний

Закусочний

Запитання 10

Як називається оформлення столу?

варіанти відповідей

Оформлення страв

Оформлення столу

Перелік страв, напоїв

Запитання 11

Які з перелічених приборів нележать до столових ?

варіанти відповідей

Ніж столовий,

Ніж кухонний

Чайник

Вилка столова

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест