Якими мікроорганізмами представлена мікрофлора хлібопекарських пресованих дріжджів
Клітини дріжджів мають форми
Яким способом розмножуються дріжджі Saccharomyces cerevisiae
Які дріжджі використовують у хлібопекарській промисловості
Дріжджі S cerevisiae володіють здатністю
Джерелом азоту для дріжджів є:
Якщо колонії дріжджів маслянисті і складчасто-шорсткі горбисті то це свідчить про те, що
Які представники молочнокислих бактерій допускаються у мікрофлорі дріжджів пресованих
Які представники бактеріальної мікрофлори знижують якість дріжджів
Наявність гнилісних бактерій в пресованих дріжджах
Які мікроорганізми розвиваються у дріжджах при порушенні умов зберігання?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома