Масляний крем. Технологія приготування напівфабрикатів для оздоблення

Додано: 4 травня 2020
Предмет:
Тест виконано: 396 разів
9 запитань
Запитання 1

Вершкове масло якої жирності не рекомендується використовувати для приготування масляного крему?

варіанти відповідей

63%

82%

72,5%

73%

Запитання 2

Яку температуру повинно мати масло вершкове для приготування крему?

варіанти відповідей

18 - 20 ͦ С

5 - 7 ͦ С

10 - 12 ͦ С

0 - 2 ͦ С

22 - 23 ͦ С

Запитання 3

Похідні від масляного основного крему - це

варіанти відповідей

готують за технологією масляного на сгущеному молоці, але з додаванням різних смакових домішок

додавання шоколаду або какао

крема, які мають більш пишну і стійку консистенцію

крема з додаванням барвників і різних смакових домішок

Запитання 4

Особливості приготування крему масляного "Новий"

варіанти відповідей

додають сгущене молоко

додають молочно - цукровий сироп

додають масляно - горіхову суміш

збільшують час збивання

додають ароматизатори

Запитання 5

Як визначити, що у збите вершкове масло можна додавати цукрову пудру або згущене молоко?

варіанти відповідей

у масла відокремиться рідина

масло стане більш пластичним і м'яким

масло збільшиться в об'ємі у 2 рази

масло побіліє і набуде пишної консистенції

Запитання 6

Чому під час збивання масла виділилася волога?

варіанти відповідей

використали замерзле масло

швидко додали згущене масло

використали масло з підвищеною вологістю

використали масло жирністю 82%

використали тепле масло

Запитання 7

Якої температури повинен бути молочно - цукровий сироп при додаванні його у збите вершкове масло для приготування крему "Новий"?

варіанти відповідей

20 ͦ С

10 ͦ С

40 ͦ С

45 - 50 ͦ С

80 - 90 ͦ С

Запитання 8

У кавовий масляний крем додають:

варіанти відповідей

какао - порошок

розтоплений шоколад

кавовий сироп

кавовий ароматизатор

Запитання 9

На якому етапі приготування масляно - горіхового крему додають горіхи?

варіанти відповідей

на початку збивання

наприкінці збивання

як вершкове масло побіліє і набуде пишної консистенції

горіхи не додають взагалі, а додають горіховий ароматизатор

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест