Матеріалознавство. Провідникові вироби

Додано: 5 березня 2020
Предмет:
Тест виконано: 92 рази
5 запитань
Запитання 1

Проводи, що використовуються для виконання групових з'єднань у різноманітних схемах. Струмопроводні жили мідні, у тому числі з покриттям зі срібла, нікелю і олова; ізоляція - поліетилен, поліхлорвініловий пластикат, фторопласт.

варіанти відповідей

Монтажні

Установочні

Обмотувальні

Силові

Запитання 2

Проводи, що призначені для розподілу електричної енергії в силових і освітлювальних мережах на відкритому повітрі й усередині приміщень, у тому числі для схованої прокладки під штукатуркою, для виводів електродвигунів і живлення різноманітної переносної апаратури і приладів. Проводи випускаються одно- і багатожильними (до 30) і, в основному, розраховані на напругу до 3 кВ.

варіанти відповідей

Монтажні

Установочні

Обмотувальні

Силові

Запитання 3

Проводи, що призначені для виготовлення обмоток електричних машин, апаратів, і приладів. Струмопровідні жили з міді, алюмінію, сплавів (ніхром, манганін, кон-стантан). У якості ізоляції застосовуються емалеві покриття на основі синтетичних лаків, просочене лаком скловолокно, натуральний шовк, синтетична і бавовняна пряжа, плівки, папір, пластмаси. 

варіанти відповідей

Монтажні

Установочні

Обмотувальні

Силові

Запитання 4

При маркуванні проводів додержуються певного порядку. Якому маркуванню відповідає провід плоский, із мідними жилами, поліетиленовою ізоляцією, для схованої прокладки.

варіанти відповідей

ППВС

ПППС

ПРФ

АПРТО

Запитання 5

Яка частина конструкції проводу зображено під цифрою 1?

варіанти відповідей

Струмопровідна жила

Оболонка

Покриття

Ізоляція

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест