Механічна кулінарна обробка бульбоплодів. Проста нарізка.

Додано: 7 вересня 2022
Предмет:
Тест виконано: 60 разів
6 запитань
Запитання 1

В якому цеху проводять первинну обробку овочів, а в якому нарізку?


варіанти відповідей

в гарячому цеху.

в овочевому цеху.

в м*ясному цеху.

в холодному цеху.

Запитання 2

. Які овочі відносяться до бульбоплодів?


варіанти відповідей

картомля, морква ,хрін

картоплю, батат, топінамбур.


картоплю,земляна груша, топінамбур.


Запитання 3

Які є способи нарізання овочів?


варіанти відповідей

взбивальний

ручний

механічний


очищувальний

Запитання 4

Послідовність підготовки бульбоплодів до використання

варіанти відповідей

-сортування;

- калібрування;

- шиття;

- обчищання;

- промивання;

- нарізання.

-сортування;

- калібрування;

- миття;

- обчищання;

- промивання;

- смажіння.

-сортування;

- калібрування;

- миття;

- обчищання;

- промивання;

- нарізання.

Запитання 5

Які ви знаєте форми простої нарізки картоплі?


 

 

 


варіанти відповідей

Кубики( малі, середн, овальні), брусочки, соломка, скибочки,часточки.кружальця.

Кубики( малі, середн, квадратні), брусочки, соломка, скибочки,часточки.кружальця.

Кубики( малі, середн, великі), брусочки, соломка, скибочки,часточки.кружальця.

Запитання 6

Розміри великого, середнього, малого кубика

варіанти відповідей

2,0 — 2,5 см,10-15 см,0,3 — 0,5 см

2,0 — 2,5 см,1,0-1,5 см,0,3 — 0,5 см

3,0 — 2,5 см,1,0-1,5 см,0,3 — 0,5 см

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест