М'ясо складається з таких частин:
З якою метою здійснюється кулінарне розбирання м'яса?
Скільки потрібно взяти пшеничного хліба без шкоринки для приготування котлетної маси з 1 кг. м'яса?
За способом обробки тушки птиці бувають: (Декілька правильних відповідей)
Процес зачищання м'яса від плівок і відділення сухожилля називається:
Для обпалювання тушки птиці натирають:
Видалення клема з туш м'яса проводиться після
При обробці охолодженої печінки обов'язково треба виконати операції:
Який напівфабрикат з котлетної маси має форму цеглинки?
Вкажіть спосіб розморожування м'яса
Для приготування котлетної маси використовують хліб...
Який з перерахованих напівфабрикатів панірують у борошні?
Оброблений мозок варять у якій воді?
Що потрібно зробити з печінкою перед приготуванням для видалення гіркоти?
Щоб печінка не була твердою після смаження не варто…
Щоб після варіння язик гарно обчистився потрібно?
У яку воду закладають мозок для варіння?
Мозок варять і солять за…
Мозок зберігають?
Чому свинячу печінку перед смажінням бланшують?
М’язова тканина – це:
Телятина має...
При прийманні м’яса перевіряють:
Котлетне м'ясо у яловичини:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома