меню

Додано: 23 квітня
Предмет: , 11 клас
22 запитання
Запитання 1

20 мл кави з одинарного холдера в стакан

варіанти відповідей

рістрето

капучіно

латте

какао

Запитання 2

40 мл кави з подвійного холдера в стакан

варіанти відповідей

еспресо

дабл рістрето

американо

гарячий шоколад

Запитання 3

40 мл кави з одинарного холдера в стакан

варіанти відповідей

мокко

рістрето

еспрессо

какао

Запитання 4

80 мл кави з подвійного холдера

варіанти відповідей

еспрессо доппіо

кава

латте

еспрессо

Запитання 5

40 мл кави з одинарного холдера в стакан. 40 мл молока заиваєм в молочник. збиваємо . збите молоко вливаємо в стакан

варіанти відповідей

еспрессо макіато

дабл американо

американо

чай

Запитання 6

40 мл кави з одинарного холдера в стакан і 60 мл води

варіанти відповідей

американо з молоком

гарячий шоколад

латте

американо

Запитання 7

80 мл кави з подвійного холдера набираємо в мензурку і добавляємо 80 мл води в стакан

варіанти відповідей

дабл американо

американо

какао

латте м

Запитання 8

30 мл кави з одинарного холдера в стакан і 70 мл молока збиваємо і заливаємо

варіанти відповідей

макіато

мокко

американо з молоком

какао

Запитання 9

60 мл кави з подвійного холдера набираємо в мензурку відміряємо 120 мл молока і збиваємо виливаємо зпочатку каву в стакан а потім молокою топпінг до 10 г

варіанти відповідей

латте

дабл американо з молоком

капучіно

білий шоколад

Запитання 10

60 мл кави з одинарного холдера набираємо в мензурку потім відміряємо 120 мл молока і збиваємо. заливаємо каву потом молоко

варіанти відповідей

капучіно Л

капучіно М


латте

раф

Запитання 11

150 мл молока заливаємо в турку до нього добавляємо 55 грам густого шоколаду і збиваємо щоб закипіло . в стакан

варіанти відповідей

раф

густий шоколад

молоко

латте

Запитання 12

80 мл молока 50 мл вершків 30 мл кави 10 грам топпінгу заливаємо в підчер і взбиваємо піднімаючи піну максимум на сантиметр

варіанти відповідей

раф Л

еспрессо

раф М

какао

Запитання 13

110 мл молока 50 мл вершків 50 мл кави 15 мл топінгу заливаємо в пітчер і збиваємо

варіанти відповідей

американо з молоком

раф Л

еспрессо

молоко

Запитання 14

140 мл молока взбиваємо цукор топінг по бажанню

варіанти відповідей

латте

рістрето

молоко

какао

Запитання 15

60 мл кави з одинарного холдера набираємо в мензурку . відміряємо 140мл молока взбиваємо . заливаємо в стакан каву потом молоко

варіанти відповідей

макіато

капучіно Л

капучіно М

латте

Запитання 16

30 мл кави з один. холдера в мензурку. 140 мл молока збиваємо заливаємо в стакан молоко потім каву пропонуємо топпінг

варіанти відповідей

американо

ЛАТТЕ Л

латте М

какао

Запитання 17

30 мл кавиз один. холдера в мензурку. 160 мл молока збиваємо. заливаємо в стакан молоко потом каву

варіанти відповідей

латте М

латте Л

гарячий шоколад

какао

Запитання 18

30 мл кави з одинарного холдера в мензурку . 140 мл молока збиваємо потім в стакан молоко потім кава покриваємо шоколадним топпером повністю

варіанти відповідей

мокко М

латте М

мокко Л

латте Л

Запитання 19

30 мл кави з одинарного холдера в мензурку . 160 мл молока збиваємо потім в стакан молоко потім кава покриваємо шоколадним топпером повністю

варіанти відповідей

какао

молоко

мокко Л

мокко М

Запитання 20

180 мл молока заливаємо в турку 20 грам рідкого шоколаду збиваємо і в стакан

варіанти відповідей

молоко

какао

раф

рістрето

Запитання 21

180 мл молока заливаємо в турку добавляємо 35 грам шоколаду збиваємо і в стакан

варіанти відповідей

какао

густий шоколад

гарячий шоколад

білий шоколад

Запитання 22

160 мл молока добавляємо 25 грам білого шоколаду збиваємо і в стакан

варіанти відповідей

какао

молоко

гарячий шоколад

білий шоколад

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест