При оцінці рівня якості використовуються наступні методи:
Метод симпліфікації у стандартизації полягає у:
До різновидів вимірювання методу порівняння належать методи:
При вимірюваннях може виникати похибка:
Документ, у якому встановлено правила, параметри і характеристики різного виду діяльності чи її результатів і який призначено для загального і багаторазового користування, - це:
Хімічний склад продукту характеризується:
3а допомогою якого методу визначаються показники якості продукції на підставі висновків експертів?
Основними показниками якості харчових продуктів є:
Під час контролю якості та безпечності харчової продукції передбачається наступна послідовність оцінки:
Оцінка показників якості та безпеки харчової продукції дозволяє визначити:
Органолептичні методи контролю використовують на етапі:
Харчові продукти повинні відповідати таким основним вимогам:
Контроль якості продукції здійснюється за наступним алгоритмом:
Відтворюваність результатів контролю залежить від:
Оберіть методи органолептичної оцінки харчових продуктів
Методи контролю якості харчових продуктів вважають експрес - методами:
Види контролю якості продукції:
Які показники органолептичної оцінки якості готової продукції є:
Соціологічний метод якості продукції це:
Біологічний метод контролю використовується для :
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома