Мікробіологія яєць та яєчних продуктів

Додано: 25 листопада 2021
Предмет:
Тест виконано: 21 раз
7 запитань
Запитання 1

Яйця містять біля ___% білка, 22% жирів, вітаміни А, Д, Е, К, групи В і інші речовини. 

варіанти відповідей

16

26

36

46

Запитання 2

Імунітет яєць обумовлений наявністю в них імунної речовини – специфічного білка ________.

варіанти відповідей

міозину

екозиму

лізоциму.

Запитання 3

 Меланж - це 

варіанти відповідей

процес гниття яйця

іншими словами білкова оболонка

суміш білків і жовтків

заморожену суміш білків і жовтків

Запитання 4

Під час виготовлення яєчному порошку висушуванням яєчної маси гинуть не всі мікроорганізми. 

варіанти відповідей

не всі мікроорганізми. 

всі мікроорганізми. 

Запитання 5

Зберігають яйця при температурі ____ ° С

варіанти відповідей

-1, -2

0, -1

+1, 0

+2, +1

Запитання 6

Зберігають яйця при відносній вологості повітря _____%

варіанти відповідей

65-68

75-78

85-88

95-98

Запитання 7

Для запобігання від проникнення мікробів, а отже, і для подовження терміну зберігання яєць рекомендується (в цілях закупорювання пір)

варіанти відповідей

висушування яєць

вапнування яєць

заморозка яєць

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест