Найпоширенішим видом псування мяса, як продукту білкового складу є:
Якщо охолоджене мясо зберігається в умовах підвищеної вологості, то виникає вада, що має назву:
Якщо мясо зберігається при температурі до мінус 8 градусів, то на його поверхні здатні розмножуватися:
Найбільшу кількість мікроорганізмів спостерігають на поверхні
Більш тривалий час зберігання мають
Імунітет свіжих яєць зумовлений наявністю:
Розмноження мікроорганізмів в яйцях викликає переважно процес:
Умовами, що сприяють розвитку мікроорганізмів на поверхні риби є:
Метою промислової стерилізації консервів є:
Залишкову мікрофлору консервів складають:
Найбільший ризик для здоровя людини, спричинений вживанням консервів, зумовлених:
Найбільш тривалий термін зберігання має
При якій температурі риба є охолодженою
Переважними видами псування хліба є:
Картопляну хворобу хліба здатні викликати:
Оберіть чинники, що сприяють розвитку мікрофлори на плодах та овочах:
Оберіть чинники, що перешкоджають розвитку мікроорганізмів на плодах та овочах:
При якій температурі зберігається заморожена риба?
Оптимальна температура збереження замороженого мяса:
Чому мясні субпродукти в громадське харчування надходять у замороженому вигляді?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома