1 липня о 18:00Вебінар: Дискусія та дебати в освітньому процесі

Множення і ділення. Розв'язування задач

Додано: 7 травня
Предмет: Математика, 2 клас
Тест виконано: 106 разів
12 запитань
Запитання 1

8 ⋅ 8 =

варіанти відповідей

16

34

64

0

Запитання 2

9 ⋅ 9 =

варіанти відповідей

81

18

54

72

Запитання 3

72 : 9 =

варіанти відповідей

7

8

9

81

Запитання 4

56 : 8 =

варіанти відповідей

6

8

7

48

Запитання 5

72 : 8 : 3 =

варіанти відповідей

3

27

6

Запитання 6

2 ⋅ 4 ⋅ 8 =

варіанти відповідей

0

16

64

Запитання 7

27 : 9 ⋅ 6 =

варіанти відповідей

9

18

15

Запитання 8

Добери такі числа, щоб справдилась нерівність.


Декілька варіантів правильної відповіді.


7 ⋅ 3 < 7 ⋅ ...

варіанти відповідей

3

4

5

Запитання 9

Кожному з 5 кроликів роздали по 3 морквини. Скільки всього морквин роздали кроликам?

варіанти відповідей

2

10

15

Запитання 10

У 5 однакових бутлях 30 л води. Скільки води в одному бутлі?

варіанти відповідей

35 л

25 л

6 л

Запитання 11

У 4 однакових кошиках 16 кг помідорів. Скільки кілограмів помідорів в одному такому кошику?

варіанти відповідей

16 : 4 = 4 (кг)

16 + 4 = 20 (кг)

16 - 4 = 12 (кг)

Запитання 12

За день у магазині продали 7 ящиків яблук по 4 кг у кожному та 2 ящики бананів по 2 кг у кожному. У скільки разів менше кілограмів продали бананів, ніж яблук?

варіанти відповідей

1) 7 ⋅ 4 = 28 (кг) - яблук;

2) 2 ⋅ 2 = 4 (кг) - бананів.

3) 28 - 4 = 24 (кг)

Відповідь: на 24 кг менше продали бананів, ніж яблук.

1) 7 ⋅ 4 = 28 (кг) - яблук;

2) 2 ⋅ 2 = 4 (кг) - бананів.

3) 28 : 4 = 7 (р.)

Відповідь: у 7 разів менше продали бананів, ніж яблук.

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест