Н/ф з м'яса

Додано: 11 травня 2020
Предмет:
Тест виконано: 41 раз
4 запитання
Запитання 1

Підберіть паніровку до страви "М'ясо хрустке"

варіанти відповідей

льєзон, тертий твердий сир, кмин 

яйце,сухарі

борошно,льєзон,сухарі

Запитання 2

Оберіть страву:

М'ясо нарізують кубиками ( 2-4 шт на порцію масою 30-40г), солять, обсмажують. додають бульйон, томатне пюре і тушкують до напівготовності.

Картоплю нарізують часточками , або кубиками, цибулю-часточками. Картоплю обсмажують, цибулю пасерують і з'єднують.

варіанти відповідей

душенина з овочами

печеня по-домашньому

печеня київська

Запитання 3

Обери страву:

Підготовлений напівфабрикат у формі ковбасок, загорнутих тонкими шматками сала і перевязаних ниткою, кладуть у сотейник, ставлять в жарову шафу для зарумянення. Потім заливають гарячим бульоном і тушкують до готовності

варіанти відповідей

крученики вольнські

крученики апетитні

завиванець

Запитання 4

Чим відрізняється Котлета натуральна від Котлети відбивної?

варіанти відповідей

котлети натуральні, нарізані з корейки по одному шматку на порцію разом з реберною кісткою, смажать на розігрітій сковороді з жиром і доводять до готовності в жаровій шафі.


котлети, нарізані з корейки по одному шматку на порцію разом з реберною кісткою, змочують у льєзоні і панірують в сухарях;смажать на розігрітій сковороді з жиром і доводять до готовності в жаровій шафі.

котлети натуральні, нарізані з корейки по одному шматку на порцію разом з реберною кісткою, панірують в сирі,смажать на розігрітій сковороді з жиром і доводять до готовності в жаровій шафі.


котлети, нарізані з корейки по одному шматку на порцію разом з реберною кісткою, смажать на розігрітій сковороді з жиром і доводять до готовності в жаровій шафі.


котлети натуральні, нарізані з корейки по два шматка на порцію разом з реберною кісткою, смажать на розігрітій сковороді з жиром і доводять до готовності в жаровій шафі.


котлети, нарізані з лопатки по одному шматку на порцію разом без реберної кістки, смажать на розігрітій сковороді з жиром і доводять до готовності в жаровій шафі.

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест