Підберіть паніровку до страви "М'ясо хрустке"
Оберіть страву:
М'ясо нарізують кубиками ( 2-4 шт на порцію масою 30-40г), солять, обсмажують. додають бульйон, томатне пюре і тушкують до напівготовності.
Картоплю нарізують часточками , або кубиками, цибулю-часточками. Картоплю обсмажують, цибулю пасерують і з'єднують.
Обери страву:
Підготовлений напівфабрикат у формі ковбасок, загорнутих тонкими шматками сала і перевязаних ниткою, кладуть у сотейник, ставлять в жарову шафу для зарумянення. Потім заливають гарячим бульоном і тушкують до готовності
Чим відрізняється Котлета натуральна від Котлети відбивної?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома