Для студентів коледжу, ІІ-ІІІ курс, розділ ОВОЧІВНИЦТВО
Інструкційна картка № 2
Тема "Заготівля грунтосуміші. Підготовка насіння, посів овочевих культур".
Компоненти грунтосуміші:
Співвідношення твердої, рідкої і газоподібної фаз у грунтосуміші:
Скільки грунтосуміші заготовляють для парників на біологічному обігріві?
Вкажіть на підготовку насіння, яка передбачає збагачення його поживними і біологічно активними речовинами та дає можливість проводити сівбу з точним висівом:
Від якого з названих показників залежить норма висіву насіння?
Як називається процес насичення насіння киснем для покращення його посівних якостей?
Як називається спосіб сівби, що дає можливість розмістити насіння рівномірно в рядку?
Як називається спосіб сівби (садіння), при якому відстань між рослинами в рядку і міжряддях однакова?
Які переваги квадратно-гніздового способу посіву кабачків?
Від чого залежить площа живлення овочевих рослин?
Які овочеві культури висівають в останню чергу, коли мене загроза весняних приморозків?
Яку овочеву культуру можна висівати у підзимні посіви для отримання ранньої продукції?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома