Які операції включає в себе процес оброблення тіста?
Щоб запобігти прилипанню тістових заготовок до робочих органів машини їх?
Чи можна використовувати для ділення тіста житнього і пшеничного один і той самий дільник?
Основна вимога до тістодільників?
Відхилення від заданої маси шматків тіста в тістодільнику не більше?
Чи вірно, те що маса тістовоі заготовки має бути більша за масу охолодженого виробу?
Як перевірити точність ділення тістодільника?
Яке обладнання зображено працює за способом нагнітання тіста і відмінювання обʼєму?
Як найчастіше готують тісто для заварних видів хліба?
Для чого готують заварку?
Чи відносять процес нарізання поверхні ( робим надрізи на батоні) до процесу оброблення тіста?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома