Обслуговування споживачів за барною стійкою

Додано: 20 січня 2021
Предмет:
Тест виконано: 121 раз
22 запитання
Запитання 1

Вид обслуговування в барах класу Люкс

варіанти відповідей

а) Самообслуговування

б) Часткове обслуговування

в) Обслуговування барменом та офіціантом

Запитання 2

Укажіть функції барної стійки?

варіанти відповідей

а) Місце розташування холодильників (для зберігання пива)

б) Вітрина з полицями (для зберігання високоякісного алкоголю)

в) Пункт спостереженя за людьми, місце очікування друзів, які запізнюються.

г) місце розташування механічного обладнання

Запитання 3

Яке призначення нижньої барної стійки?

варіанти відповідей

а) Прилавок на який подаються готові напої.

б) Місце розташування білдінг-лотка

в) Прилавок на який подаються готові закуски та страви

г) Безпосереднє робоче місце бармена, де він знаходиться значний час, готуючи напої та обслуговуючи відвідувачів.

Запитання 4

Який посуд слід вилучати з обігу в барі?

варіанти відповідей

а) Щербатий та тріснутий.

б) Порцеляновий та темного кольору.

в) Металевий.

г) Різнокольоровий.

Запитання 5

Укажіть кваліфікацію бармена, що веде документацію по руху товару у барі?

варіанти відповідей

а) Бармен 4-го розряду

б) Бармен 5-го розряду

в) Бугалтер

г) Всі відповіді вірні

Запитання 6

Де в торгівельному залі бару бармен та офіціант розміщують запас посуду та приладдя?

варіанти відповідей

а) У серванті, тумбах

б) У мийній столового посуду

в) На виробничому столі.

г) У білизняній.

Запитання 7

Вкажіть санітарні вимоги до бармена

варіанти відповідей

а) Бармен повинен стежити за запасами напоїв, вирішувати питаня закупівлі продуктів та устаткування.

б) Бармен повинен бути завжди чисто і бездоганно одягнений, у начищеному взутті, свіжо поголений, тримати свої руки в повному порядку

в) Бармен повинен бути високим, дотепним, серйозним але з почуттям гумору

г) Знати техніку обслуговування споживачів за стійкою та у залі, знати іноземну мову міжнароднго спілкуваня в межах міжнародного мінімуму.

Запитання 8

Де бармен розміщує аксесуари для приготування коктейлів?

варіанти відповідей

а) Ліворуч від себе

б) Передсобою

в) Праворуч від себе

г) Всі відповіді вірні

Запитання 9

Що розміщується праворуч від бармена?

варіанти відповідей

а) Гарніри для коктейлів, ример, шейкер.

б) Джигер, ример, відро для льоду

в) Відерце з льодом, щипці, барна ложка, свізл-стік

г) Усі відповіді вірні

Запитання 10

В якому вигляді перед роботою повинен знаходитися шейкер?

варіанти відповідей

а) У зібраному вертикальному положенні

б) У зібраному горизонтальному положенні

в) У розібраному на полотняній серветці

г) Усі відповіді вірні

Запитання 11

Спідміксінг - це стиль роботи бармена, коли він повинен

варіанти відповідей

а) Приготувати коктейль згідно з побажаннями клієнта, ефектно переміщуючи склянний посуд і пляшки на барній стійці.

б) Під час приготування коктейлів жонглювати пляшками, склянним посудом

в)Продемонструвати власну майстерність у приготуванні коктейлю відповідно до світового стандарту і пропорцій

г) Усі відповіді вірні

Запитання 12

Флейринг - це мистецтво в рамках якого використовують

варіанти відповідей

а) Методи переконуючого продажу

б) Елементи жонглювання, фокуси , вогнене шоу.

в) Приготування коктейлів згідно з побажаннями клієнтів

г) Усі відповіді вірні

Запитання 13

Що слугує сигналом для подавання рахунку клієнту?

варіанти відповідей

а) Прохання гостя йогоподати

б) Момент закінчення споживання напою

в) Пізній вечірній час

г) Усі відповіді вірні

Запитання 14

Які методи обслуговування використовуються в барі?

варіанти відповідей

а) Французький, англійський, за барною стійкою

б) Повне самообслуговування, за барною стійкою

в) Німецький, російський

г) Усі відповіді вірні

Запитання 15

Для чого використовується блендер?

варіанти відповідей

а) Для приготування соків фреш

б) Для гарнірів до коктейлів

в) Для приготування заморожених напоїв,коктейлів з фруктами, молоком, яйцем

г) Усі відповіді вірні

Запитання 16

Чи обов'язково наливати каву з кавоварки в підігріту чашку?

варіанти відповідей

а) Так

б) Ні

в) Каву краще налити в кавник

Запитання 17

Вкажіть основні етапи процесу виконання замовлення в барі

варіанти відповідей

а) Прихід гостя-замовлення-приготування та подаваннязамовлення-подавання рахунку

б) Привітаня гостя-замовлення-подавання замовленя-прощання з гостем

в) Прихід гостя-замовлення-повторення замовлення-прощання з гостем

г) Прихід гостя-привітання гостя-замовлення-повторення замовлення-приготування і подавання замовлення-подавання рахунку-прощання з гостем

Запитання 18

Як в барі при ресторані родають коктейлі гостям, запрошеним на бенкет або прийом? 

варіанти відповідей

а) в стіл

б) з приставного столика

в) в обнос

г) гості самі наливають напої

Запитання 19

При самообслуговуванні біля барної стійки споживачі розраховуються з ....

варіанти відповідей

а) Барменом

б) Офіціантим

в) Кухарем

г) Касиром

Запитання 20

Нічний бар працює ....

варіанти відповідей

а) з 20-ї години вечора до 6-ї ранку.

б) з 18-ї години вечора до 23-ї ранку.

в) з 21-ї години вечора до 3-ї ранку.

г) з 20-ї години вечора до 24-ї ранку.

Запитання 21

Два принципових стимули, які мотивують поведінку бармена:

варіанти відповідей

а) задоволення споживача та чистота бару

б) рентабельність бару і задоволення споживача.

в) рентабельність бару і задоволення потреб власника

г) жодної вірної відповіді

Запитання 22

У гриль-барі в робочій зоні встановлюють:

варіанти відповідей

а) мангал, розробна дошка, мілкі столові тарілки

б) електроплитку, розробна дошка, мілкі столові тарілки

в) гриль, розробна дошка, мілкі столові тарілки

г) всі відповіді вірні

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест