Зустріч відвідувачів ресторану розпочинається
Папка – меню подається офіціантом:
Замовлення відвідувачів приймає офіціант і це замовлення:
В першу чергу отримують і подають відвідувачу
Для прийому замовлення офіціант підходить до гостей:
Закінчивши прийом замовлення:
Вкажіть предмети, які необхідні для роботи офіціанта:
Замовлене вино, після отримання з буфету (бару):
Для наливання вино–горілчаних виробів:
Встановіть відповідність між назвами приміщень та їх функціями:
а) бенкетні зали;
б) вестибюль;
в) аванзал;
г) гардероб;
1. Приміщення для відпочинку споживачів і обслуговування;
2. Приміщення обладнується вішалкою для одягу споживача;
3. Приміщення з якого починається обслуговування;
4.Приміщення для обслуговування відвідувачів,місце для приймання їжі та відпочинку.
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома