З моменту подання заявки на експертизу до санітарно-епідеміологічної станції висновок видається протягом
На м'ясо здорових тварин наносять тавро
Дозрівання м'яса відбувається протягом
Охолоджене м'ясо птиці зберігають при температурі від 2 0С до 4 0С протягом
Якщо поверхня копченої риби уражена пліснявою, то її
До найбільш ефективних засобів консервування риби належить
В молоці після цього процесу гине близько 99% вегетативних форм мікроорганізмів, але спорові бактерії залишаються життєздатними
Ацидофільне молоко готують з коров'ячого молока
Молоко, отримане від корів, хворих на мастит, до реалізації
Назвіть документи, що підтверджують належну якість і безпеку харчових продуктів, продовольчої сировини.
Державна санітарно-гігієнічна експертиза – це ...
Харчова добавка – це ... .
Безпечність харчових продуктів характеризують дві групи показників:
Основним законодавчим актом в галузі харчової безпеки в Україні є Закон України ...
Найнебезпечнішими сторонніми речовинами, що потрапляють у плоди, овочі та ягоди через різноманітні порушення виробничої діяльності людини, є:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома