Огрганізація виробництва та обслугвування.

Додано: 28 березня 2021
Предмет:
Тест виконано: 20 разів
12 запитань
Запитання 1

 У цехах великої потужності розморожування м’ясопродуктів, які надійшли у замороженому стані, проводиться протягом трьох днів у спеціальних камерах – дефростерах з температурою

варіанти відповідей

4 – 6 ºС

8 –10 ºС

1-3 ºС

Запитання 2

Повинен знати: рецептури, технологію виготовлення страв та кулінарних виробів, що потребують основної, комбінованої та допоміжної теплової обробки; вимоги до їх якості, термінів та умов зберігання, їх видавання; кулінарне призначення 

варіанти відповідей

кухар 4 розряду

офіціант 4 розряду

бармен 4 розряду

кухар 3 розрядку

Запитання 3

Повинен знати: види обслуговування споживачів та сервіровки столів у ресторанах, кафе та барах з включенням у меню виготовлених на замовлення та фірмових страв, напоїв, кондитерських виробів; види та правила сервіровки столів та обслуговування різноманітних урочистостей за замовленнями підприємств.

варіанти відповідей

офіціант 4 розряду

кухар 4 розряду

бармен 4 розряду

Запитання 4

Повинен знати: асортимент, рецептури, технологію виготовляння, правила оформлення і відпуску обмеженого асортименту алкогольних, слабоалкогольних коктейлів, напоїв, закусок, страв і кондитерських виробів; температурні режими подавання коктейлів, напоїв, закусок, страв; умови і терміни зберігання кулінарної продукції та покупних товарів.

варіанти відповідей

кухар 4 розряду

офіціант 4 розряду

бармен 4 розряду

Запитання 5

Французи кажуть: архітектор прикриває свої помилки фасадомкухар .... (доповніть вислів)

варіанти відповідей

зеленню

шоколадом

огірком

соусом

Запитання 6

Для короткочасного збереження гарнірів і соусів у гарячому стані, а також для оформлення порціонних блюд у лінію теплового устаткування на робочих місцях кухарів ресторанів установлюють спеціальний ...

варіанти відповідей

шкаф

плиту

марміт

пароконвектомат

Запитання 7

У соусному відділенні їдалень передбачають ...... технологічні лінії

варіанти відповідей

три

дві

одну

чотири

Запитання 8

Основні соуси ( червоний та білий), як правило, готують на ....

варіанти відповідей

2-3 години

2-3 дні

1-2 дні

1 день

Запитання 9

...-є одним з найстородавнішніх молочних продуктів. Історія його триває вже 7000 років

варіанти відповідей

кефір

йогурт

сир

Запитання 10

Напівфабрикати і холодні вироби з сиру зберігають при t

варіанти відповідей

0-6 ºС

10-14 ºС

4-10 ºС

Запитання 11

...... миють, обчищають, нарізують кружальцями завтовшки 5-6 см, кладуть у вазочки і посипають цукром або цукровою пудрою. Ок­ремо подають холодне кип'ячене молоко або вершки.

варіанти відповідей

банани

лимони

виноград

полуниця

Запитання 12

Для нарізування бісквіту на пласти використовують ніж-......

варіанти відповідей

-сікач

-пилку

-кухарської трійки

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест