У цехах великої потужності розморожування м’ясопродуктів, які надійшли у замороженому стані, проводиться протягом трьох днів у спеціальних камерах – дефростерах з температурою
Повинен знати: рецептури, технологію виготовлення страв та кулінарних виробів, що потребують основної, комбінованої та допоміжної теплової обробки; вимоги до їх якості, термінів та умов зберігання, їх видавання; кулінарне призначення
Повинен знати: види обслуговування споживачів та сервіровки столів у ресторанах, кафе та барах з включенням у меню виготовлених на замовлення та фірмових страв, напоїв, кондитерських виробів; види та правила сервіровки столів та обслуговування різноманітних урочистостей за замовленнями підприємств.
Повинен знати: асортимент, рецептури, технологію виготовляння, правила оформлення і відпуску обмеженого асортименту алкогольних, слабоалкогольних коктейлів, напоїв, закусок, страв і кондитерських виробів; температурні режими подавання коктейлів, напоїв, закусок, страв; умови і терміни зберігання кулінарної продукції та покупних товарів.
Французи кажуть: архітектор прикриває свої помилки фасадом, кухар .... (доповніть вислів)
Для короткочасного збереження гарнірів і соусів у гарячому стані, а також для оформлення порціонних блюд у лінію теплового устаткування на робочих місцях кухарів ресторанів установлюють спеціальний ...
У соусному відділенні їдалень передбачають ...... технологічні лінії
Основні соуси ( червоний та білий), як правило, готують на ....
...-є одним з найстородавнішніх молочних продуктів. Історія його триває вже 7000 років
Напівфабрикати і холодні вироби з сиру зберігають при t
...... миють, обчищають, нарізують кружальцями завтовшки 5-6 см, кладуть у вазочки і посипають цукром або цукровою пудрою. Окремо подають холодне кип'ячене молоко або вершки.
Для нарізування бісквіту на пласти використовують ніж-......
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома