Смажені овочі

Додано: 8 травня 2020
Предмет: Я досліджую світ, 11 клас
Тест виконано: 115 разів
12 запитань
Запитання 1

Крокети картопляні смажать?

варіанти відповідей

 у великій кількості жиру

у напів-фритюрі

основним способом

Запитання 2

Яке значення для людини мають овочі:

варіанти відповідей

лікувальне

дієтичне

збуджують апетит

не сприяють засвоєнню жирів, білків та вуглеводів

Запитання 3

Страву "Картопля фрі" солять

варіанти відповідей

на початку смаження

 в кінці смаження

після смаження

Запитання 4

 Страви з овочів подають на

варіанти відповідей

 підігрітих столових мілких тарілках

баранчиках

 порційних сковородах

Запитання 5

 Овочі смажать основним способом при нагрітій сковороді з жиром до

варіанти відповідей

100-120°C

 90°C

140-150°C

Запитання 6

Комбінований гарнір - це гарнір, який складають з

варіанти відповідей

двох видів продуктів з нескладного приготування

трьох видів продуктів з нескладного приготування

2-3 видів продуктів зі складною кулінарною обробкою

Запитання 7

Які овочі перед смаженням панірують у борошні?

варіанти відповідей

баклажани, цибулю ріпчасту

картоплю, моркву

буряк, стручки квасолі

Запитання 8

У фритюрі овочі смажать при температурі

варіанти відповідей

140-150°C

170-180°C

 200-250°C

Запитання 9

Баклажани перед смаженням солять і залишають на 10-15 хв. для того, щоб

варіанти відповідей

розм'якшилися

швидше просмажилися

для видалення гіркоти

Запитання 10

Для страви "цибуля фрі" цибулю нарізують

варіанти відповідей

 часточками

 кільцями

соломкою

Запитання 11

Овочі й вироби з них смажать

варіанти відповідей

трьома способами

двома способами

 чотирма способами

Запитання 12

Яке співвідношення води і борошна беруть для приготування тіста кляр? 

варіанти відповідей

1:1;

1:2;

1:3;

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест