Укажіть, до якої групи закладів ресторанного господарства належать ресторан, кафе, кафетерій та закусочна.
Укажіть, до якої групи закладів ресторанного господарства належить бар.
Укажіть заклад, що реалізує продукцію для споживання за його межами.
Укажіть заклад, що реалізує продукцію та організовує її споживання в торговельному залі.
Укажіть комбінований заклад ресторанного господарства.
Укажіть спеціалізоване підприємство ресторанного господарства.
Укажіть комбінований заклад ресторанного господарства із закладами розваг.
На які групи можна поділити ресторани залежно від методу обслуговування, що застосовується в них?
Укажіть ресторани із самообслуговуванням.
Укажіть правильний варіант основних типів закладів ресторанного господарства.
Укажіть правильне визначення типу закладу ресторанного господарства - ресторану.
Який тип закладу ресторанного господарства класифікується так:
• спеціалізований;
• дієтичний;
• з національною кухнею?
Який заклад ресторанного господарства класифікується за видами страв так:
• галушки;
• млинці;
• деруни;
• сосиски;
• пиріжки;
• піцерія?
Укажіть різновид кафе, в якому реалізують широкий асортимент чаю, кондитерські булочки та борошняні кулінарні вироби.
Укажіть різновид кафе, відмітною ознакою якого є наявність страв національної кухні з широким і різноманітним асортиментом алкогольних напоїв, що продаються на розлив.
Укажіть тип закладу ресторанного господарства із самообслуговуванням і асортиментом страв нескладного приготування та напоїв, відмітною ознакою якого є наявність у торговельному залі торговельно-технологічного устаткування, призначеного для роздавання їжі.
Укажіть тип закладу ресторанного господарства із самообслуговуванням, де переважає асортимент гарячих і холодних закусок, страв нескладного приготування, призначений для швидкого обслуговування споживачів.
Укажіть різновид бару, що продає та організовує споживання різноманітного асортименту пива і має озеленений торговельний зал.
Укажіть, який тип закладу ресторанного господарства поділяється на класи.
Укажіть тип закладу ресторанного господарства з обмеженим асортиментом готових страв і напоїв, розміщений у спеціально обладнаному приміщенні або у приміщеннях залізничного, авто-, аеровокзалів тощо, де їжу споживають стоячи чи продають на винос.
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома