За якими ознаками класифікують бенкети і прийоми?
Як класифікують бенкети в залежності від подій з приводу яких організовується бенкет?
Як класифікують бенкети в залежності від участі персоналу в обслуговуванні?
Хто приймає замовлення?
Яка норма площа торгівельної зали на одного споживача при проведенні бенкету за столом?
Яка норма довжини столу на одного споживача для бенкету з повним обслуговування офіціантами?
Як називається тканина, з якої виготовляють чохли на бенкетні столи?
Як розміщують набори для спецій при бенкеті з повним обслуговуванням офіціантами?
Де розміщується картка-меню?
Що подають гостям в аванзалі протягом 15-40 хвилин при проведенні бенкету з повним обслуговуванням офіціантами?
Для скількох гостей повинен повторитися асортимент закусок для кожної із секцій столу?
Який метод обслуговування використовується в бенкеті за столом з частковим обслуговуванням офіціантами?
Яка загальна маса страв припадає на одного гостя для бенкету за столом з частковим обслуговуванням офіціантами?
Яка основна технологічна операція при виробництві чорного байхового чаю?
Верхів'я пагона, яке складається з нерозвиненої бруньки і 2-3 молодих листочків, це:
Який термін зберігання кави натуральної меленої у пакетах з паперу з полімерним покриттям?
Залежно від технології виготовлення байхові чаї випускають таких різновидів?
Зелені байхові чаї ділять на сорти:
Яка кількість цикорію може додаватися до кави смаженої меленої з цикорієм?
Які речовини зумовлюють гіркість кавових напоїв?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома